This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Christina Jönsson 5 days, 19 hours ago.

  • Author
    Posts
  • #8570
     Thomas Sinding 
    Member

    After update of MSP the “Web Site” under each customer only shows an error “An error has occurred.” and nothing else.

    Could this be fix in a hurry??

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8591

    Same problem for us – has this been fixed???

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8592

    Forgot to mention that our current version is 1.0.0.5662

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8597

    We got this problem solved: turned out that Portal was older version than the other components. After update to same build the list of web sites works fine.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8598
     Morten J 
    Member

    Christina Jönsson what do you mean by “Portal was older version than the other components”?

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8600

    When looking at Settings –> Update Dashboard we could see that the “Portal” module was an older version than the ones that were installed at our other servers. Causing communication problem and list of web sites could not be displayed.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 MSPControl | Privacy Policy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account