This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anonymous 9 months ago.

  • Author
    Posts
  • #6107
     Anonymous

    Hello Team,

    I have found an issue with Web App Gallery while installing .NET CMS

    Added a domain & Website in MSPControl, Went to Web App Gallery >Clicked install on .NET CMS

    it gives following error:

    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at MSPControl.Portal.WebApplicationGalleryParams.GetSelectedDatabaseResourceGroup()
    at MSPControl.Portal.WebApplicationGalleryParams.BindExistingDatabases()
    at MSPControl.Portal.WebApplicationGalleryParams.Page_Load(Object sender, EventArgs e)

    Any suggestions how can we overcome this error?

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #6110
     MSPControl 
    Keymaster

    I had similar issues like this and I found I didn’t have the latest version of Web Deploy 3.6 installed.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #6114
     Anonymous

    I just installed Web Deploy 3.6 on the server but still no joy. Can you suggest something else?

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #6257
     Anonymous

    Anyone else here facing this issue or have faced this issue?

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 MSPControl | Privacy Policy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account