This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  Chris Danks 1 year, 6 months ago.

  • Author
    Posts
  • #5573
     Chris Danks 
    Member

    HI

    I have found an issue with Web App Gallery.

    I did the following

    Added a domain & Website
    Went to Web > Web App Gallery
    Clicked install on .NET CMS

    it gives error:

    Web Application Gallery module is unavailable:
    – Cannot get application pack parameters
    – Error processing Application package: The type initializer for ‘Microsoft.Web.Deployment.DeploymentManager’ threw an exception.; at Microsoft.Web.Deployment.DeploymentManager.GetLinkExtensions() at Microsoft.Web.Deployment.DeploymentBaseOptions..ctor() at Microsoft.Web.Deployment.DeploymentManager.CreateObject(DeploymentWellKnownProvider provider, String path) at Microsoft.Web.PlatformInstaller.MSDeployProxy.GetDeploymentParameters() at Microsoft.Web.PlatformInstaller.MSDeployPackage.get_DeploymentParameters() at MSPControl.Server.Code.WpiHelper.GetAppDecalredParameters(String productId) at MSPControl.Providers.Web.WPIWebApplicationGallery.WPIApplicationGallery.GetApplicationParameters(Int32 UserId, String id) at MSPControl.Providers.Web.IIs60.GetGalleryApplicationParameters(Int32 UserId, String id)

    1
    1 person likes this.
    Please wait...
    Attachments:
    #5937
     Chris Danks 
    Member

    Hello
    We have since updated to 1.0.0.2690 and still the error occurs on trying to install Net CMS

    1
    1 person likes this.
    Please wait...
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Web App Gallery bug’ is closed to new replies.

©2018 MSPControl | Privacy Policy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account