This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by  Denis Shchepetov 2 months, 2 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #8367
     Mats 
    Member

    When you are logged in as serveradmin you can change the settings fine but when you are logged in under the user account you’ll get the following error:

    System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: 
    Server was unable to process request. ---> System.Exception: Error executing 
    'EDIT_RDS_COLLECTION_SETTINGS' task on '' REMOTE_DESKTOP_SERVICES ---> 
    System.Exception: Service with ID -1 was not found

    Also the same error shows at the Sessions screen.

    And when you got to the Application tab as the user you’ll get the error:
    Sorry, an error occurred while processing your request.

    This again works fine when logged in as serveradmin

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8368
     Mats 
    Member

    When creating a active directory user I also get the Service with ID -1 when logged in as the user, serveradmin can again create a user without problems when in the customer space.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8390
     Mats 
    Member

    Also deleting a RDS server as serveradmin is impossible:

    REMOTE_DESKTOP_SERVICES_REMOVE_RDSSERVER
    - REMOTE_DESKTOP_SERVICES_REMOVE_RDS_SERVER:Service with ID -1 was not found; at MSPControl.EnterpriseServer.ServiceProviderProxy.Init(WebServicesClientProtocol proxy, Int32 serviceId, StringDictionary additionalSettings) at MSPControl.EnterpriseServer.RemoteDesktopServicesHelpers.GetRemoteDesktopServices(Int32 serviceId) at MSPControl.EnterpriseServer.RemoteDesktopServicesController.UMJecCA4odpCLaoe4QrX(Int32 serviceId) at MSPControl.EnterpriseServer.RemoteDesktopServicesController.CRcWPO4Wkg(Int32 )
    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8722
     Mats 
    Member

    Still having this issue.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8724
     MSPControl 
    Keymaster

    I will report the issue to developers.

    1
    1 person likes this.
    Please wait...
    #8765
     dr.action 
    Member

    I have reported this issue more than a year ago – and again a few days ago via telegram.

    Does anybody from the support/development move…? Of course not!

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8766
     dr.action 
    Member

    Does anybody from the support/development move…? Of course not!

    Sorry, i have to correct this: denis answered me that he will report it to the development – mostly like he did here….

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #8769
     Denis Shchepetov 
    Keymaster

    Hi guys. Yes, this has been moved to developer yesterday.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...

    Best regards,
    Denis Shchepetov, MSPC support lead, software producer.
    E-mail: d@hosting.build

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2018 MSPControl | Privacy Policy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account