This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 1 week, 3 days ago by Gulfaraz Ahmed.

  • Author
    Posts
  • #9998
     Thomas
    Member

    After the current upgrade I am unable to access websites from the portal. At the top of the page there is a red box that just says :

    An error has occurred.

    I looked in the audit log to see what the error was, however there is no record of any error happening.

    mspcontrol-website-error

    Current Version:

    Database (2269, 7/18/2020 10:03 AM, Status: Ok)

    Enterprise Server (2.0.0.2364)

    Portal (2.0.0.2364)

    SRV-XXXX (2.0.0.2364)

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    Attachments:
    #10000
     Thomas
    Member

    Looks like SolidCP.com has already identified the issue and provided a fix for their customers.

    website-fix-banner

    Maybe this will help you figure out the problem with mspcontrol…

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    Attachments:
    #10003

    Thanks Thomas. The image however showing WordPress 500 error.

     

    Also awaiting for response from MSPC developers.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #10004

    Here is the Fix for MSPC. Please see attached.

     

    Need to add in Portal’s web.config inside configSections tag and then just after it.

     

    Regards.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    Attachments:
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2020 MSPControl | Privacy Policy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account