This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  alexeev.evg 1 week, 5 days ago.

  • Author
    Posts
  • #9126
     Mike 
    Member

    When deleting a website the associated domain also gets deleted.
    (In my tests I used a provider sub domain)
    Version: <span id=”ctl18_ctl02_ctl00_wspVersion” class=”metro-txt-color-white” style=”background-color: transparent; box-sizing: border-box; font-size: 13px; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; text-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.01) 0px 0px 1px;”>1.0.0.6337</span><span style=”background-color: #fbfbfb; font-family: ‘Segoe UI’, ‘Open Sans’, Arial; font-size: 13px; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; text-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.01) 0px 0px 1px;”> </span>

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #9130
     MSPControl 
    Keymaster

    We will check into this.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #9133
     Mike 
    Member

    Thank you!

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #9137
     Mike 
    Member

    Good day team. Any feedback on this???
    We are getting real upset clients here, this is a major issue as domains are being deleted..  which I can understand!!!

    Thanks
    Mike

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
    #9138
     alexeev.evg 
    Member

    Fixed in 1.0 branch. You can download new version (when it will be released).

    1
    1 person likes this.
    Please wait...
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2019 MSPControl | Privacy Policy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account